You are currently viewing Access BarsⓇ delavnica s Snežo in Kajo Ulčar, 25.1.2020, 9:30-17:30

Access BarsⓇ delavnica s Snežo in Kajo Ulčar, 25.1.2020, 9:30-17:30

  • Post category:dogodki

Si predstavljate, da v jutrišnji dan stopite z drugačno energijo, prisotnostjo z življenjem in večjo sproščenostjo? Če ste vsaj malo radovedni potem enostavno morate brati naprej, saj je delavnica Access Bars namenjena vračanju k zavedanju o življenju. Skozi delavnico prejmete vsa potrebna znanja in Access Consciousness® orodja, s katerimi boste povrnili svojo moč in postali zavestnejši v svojem delovanju.


Kako tehnika Access Bars® spreminja življenja ljudi?
Access Bars® je učinkovita tehnika, pri kateri lahko dosežemo globoko sproščeno stanje (theta valovanje) in tako delujemo na zavestne in nezavedne vzorce. Je tehnika, s katero aktivno odstranjujemo omejitve, vzorce, strahove, žalost, depresijo, stres, skrbi, bolečine, nespečnost…


Z orodji in tehniko, ki jih predajamo na delavnicah Access Bars®, boste v svoje življenje prinesli več energije, lahkotnosti, zavedanja in miru. Vaše misli bodo postale mirnejše in telo bolj sproščeno, kar na dolgi rok vodi k večji vitalnosti ter zdravju. Svetovno priznana tehnika Access Bars®, ki jo je razvil Gary Douglas, je več kot milijon ljudem po vsem svetu izboljšala mnogo vidikov življenja, povezanih s fizičnim telesom, ki zajema, splošno zdravje, telesno težo, odnose, denar, različne odvisnosti, neprestane misli, spoprijemanje s stresom.

Poleg Access Bars® tehnike boste spoznali orodja za ustvarjanje obilja, zavestnega kreiranja, odprli se vam bodo novi pogledi na življenje in s tem več možnosti, živosti, kreativnosti ter več tistega, česar si želite.

Na delavnici prejmete Access Bars priročnik, sheme, mednarodni certifikat. Tekom delavnice bodo na voljo slani in sladki prigrizki.


Kdaj in kje?
Sobota, 25.1.2020, 9:30-17:30, v Aurora centru, v Ljubljani.
Cena: 240 EUR.
Otroci do 16. leta: brezplačno v spremstvu odrasle osebe, ki se delavnice udeleži.
Najstniki stari 16. ali 17. let in vsi, ki delavnico ponavljate: polovična cena 120 EUR. (Cene so enotne po vsem svetu glede na standard države.)

Delavnico vodita: – zdravnica Sneža Ulčar, certificirana facilitatorka Access Consciousness, Maestro, ki že 6 let raziskuje in vodi različne delavnice in seminarje v sklopu Access Consciousness-a in se na tem področju redno izobražuje doma in v tujini.
– biopsihologinja Kaja Ulčar, Access Bars facilitatorka, ki študij nadaljuje na magistrskem programu iz psihologije, poleg Barsov izvaja Facelift, telesne procese in se 5 let redno udeležuje Access Consciousness izobraževanj doma kot tudi v tujini.

Prijave preko: maila center@aurora.si / tel. št. 051 675 750.


Kaj izbirate danes, kar bo omogočilo več zavedanja, lahkotnosti, sproščenosti in radosti?