You are currently viewing Access Bars delavnica s Kajo Ulčar, 22.6.2019, 9:30-17:00
Access Bars delavnica s Kajo

Access Bars delavnica s Kajo Ulčar, 22.6.2019, 9:30-17:00

  • Post category:dogodki

Access Bars® delavnica in tretmaji nam vračajo zavedanje o življenju, nas opolnomočajo, da preko znanja in Access Consciousness® orodij dobimo nazaj svojo moč in postanemo bolj zavestni v svojem delovanju.

Access Bars® je učinkovita metoda, pri kateri lahko dosežemo globoko sproščeno stanje (theta stanje) in tako delujemo tudi na podzavestne vzorce. Je tehnika s katero lahko sami aktivno odstranjujemo omejitve, strahove, žalost, depresijo, stres, skrbi, bolečine, nespečnost… Prinaša več energije, lahkotnosti, zavedanja in miru v tvoje življenje in telo.

Gre za 32 točk na glavi, ki jih aktiviramo z nežnim dotikom. Možgani po 15 minutah tretmaja preidejo v theta stanje – stanje globoke relaksacije, kjer se spreminjajo vzorci, misli, prepričanja, čustva, ki jih ne potrebujemo več.

Barsi so znanstveno potrjeni.

V najslabšem primeru se boste počutili, kot da ste pravkar prejeli najboljšo masažo v življenju. V najboljšem pa se bo vaše celotno življenje s popolno lahkoto spremenilo v nekaj večjega. Življenje postane bolj dinamično, lahkotno in odpre se več možnosti.

Delavnico vodi biopsihologinja Kaja Ulčar,Access Bars facilitatorka, ki študij nadaljuje na magistrskem programu iz psihologije, poleg Barsov izvaja Facelift, telesne procese in se več kot 4 leta udeležuje Access Consciousness izobraževanj tako doma, kot tudi v tujini.

Na delavnici prejmete skripto, bars sheme in certifikat Bars praktika.

Kdaj in kje?
Sobota, 22.6.2019, pri nas v Ljubljani (Peričeva 23).

Cena: 240 EUR

Otroci do 16. leta: brezplačno v spremstvu odrasle osebe, ki se delavnice udeleži.

Najstniki stari 16. ali 17. let in vsi, ki delavnico ponavljate: polovična cena 120 EUR. (Cene so enotne po vsem svetu glede na standard države.)

Prijave prosimo na mail: center@aurora.si / 051 675 750.

Kaj izbirate danes, kar bo spremenilo in izboljšalo vaš jutri?