Access Bars® delavnica s Snežo in Kajo Ulčar, četrtek: 19.12.2019

Access Bars® delavnica s Snežo in Kajo Ulčar, četrtek: 19.12.2019

  • Post Category:dogodki

Si predstavljate, da v jutrišnji dan stopite z drugačno energijo, ljubeznijo do življenja in večjo sproščenostjo? Če je odgovor DA, potem enostavno morate brati naprej, saj je delavnica Access Bars namenjena vračanju k zavedanju o življenju, skozi delavnico prejmete vsa potrebna znanja in Access Consciousness® orodja, s katerimi boste povrnili svojo moč in postali bolj zavestni v svojem delovanju.

Zakaj tehnika Access Bars® spreminja življenja ljudi?

Access Bars® je učinkovita tehnika, pri kateri lahko dosežemo globoko sproščeno stanje (theta valovanje) in tako delujemo na zavestne in nezavedne vzorce. Je tehnika, s katero aktivno odstranjujemo omejitve, vzorce, strahove, žalost, depresijo, stres, skrbi, bolečine, nespečnost…

Z orodji in tehniko, ki jih predajamo na seminarjih Access Bars®, boste v svoje življenje prinesli več energije, lahkotnosti, zavedanja in miru. Vaše misli bodo postale mirnejše in telo bolj sproščeno, kar na dolgi rok vodi k večji vitalnosti ter zdravju. Svetovno priznana tehnika Access Bars®, ki jo je razvil Gary Douglas, je več kot milijon ljudem po vsem svetu izboljšala mnogo vidikov življenja, povezanih s fizičnim telesom, ki zajema, splošno zdravje, telesno težo, odnose, denar, različne odvisnosti, neprestane misli, ki ne prinašajo dobrega počutja in spoprijemanje s stresom.

Poleg Access Bars® tehnike boste spoznali orodja za ustvarjanje obilja, zavestnega kreiranja, odprli se vam bodo novi pogledi na življenje in s tem več možnosti, živosti, kreativnosti ter več tistega, česar si želite.

Kdaj in kje?

Četrtek, 19.12.2019, 9:30-17:30, v Aurora centru, v Ljubljani.

Cena: 240 EUR.

Otroci do 16. leta: brezplačno v spremstvu odrasle osebe, ki se delavnice udeleži.

Najstniki stari 16. ali 17. let in vsi, ki delavnico ponavljate: polovična cena 120 EUR. (Cene so enotne po vsem svetu glede na standard države.)

Delavnico vodita:
– zdravnica Sneža Ulčar, certificirana facilitatorka Access Consciousness, Maestro, ki že 6 let raziskuje in vodi različne delavnice in seminarje v sklopu Access Consciousness-a in se na tem področju redno izobražuje doma in v tujini.

– in biopsihologinja Kaja Ulčar, Access Bars facilitatorka, ki študij nadaljuje na magistrskem programu iz psihologije, poleg Barsov izvaja Facelift, telesne procese in se 5 let redno udeležuje Access Consciousness izobraževanj doma kot tudi v tujini.

Prijave prosimo na mail: center@aurora.si / 051 675 750.

Kaj izbirate danes, kar bo omogočilo več zavedanja, lahkotnosti, sproščenosti in radosti? 😉