Access Bars delavnica s Snežo in Kajo Ulčar

Access Bars delavnica s Snežo in Kajo Ulčar

  • Post category:dogodki

V času, v katerem smo, so spremembe še bolj intenzivne in neizogibne. Te spremembe so lahko prijetne ali neprijetne, na tebi pa je, kaj boš iz njih ustvaril/a. Morda celo transformiral/a sebe in svoje življenje na način, ki bo končno odgovarjal tebi. 

Dovoli si, da je ta možnost mogoča tudi zate. In to na lahkoten način, brez dram, norosti in obsojanj.

Orodja in tehnike za več življenja, prejmeš na delavnici Access Bars. Tu se naučiš vstopati v prostor prejemanja, dopuščanja in prisotnosti. Naučiš se videti izziv/problem s ptičje perspektive, ga poenostaviti in opustiti vse ideje, misli in projekcije, ki ti preprečujejo, da bi ga razrešil/a. Naučiš se prisluhniti telesu in ga začneš vključevati v bodoče izbire. Izvedli bomo kar nekaj vaj, katere lahko uporabljate v svojem vsakdanjiku.

Vsa znanja in vedenja so zbrana v priročniku, ki ga prejmete. V osrednjem delu delavnice pa se naučite izvajanja svetovno znane tehnike Access Bars. Le ta je tisočim ljudem po svetu izboljšala mnogo vidikov življenja, povezanih s fizičnim in duševnim zdravjem, ki zajema: spanje, telesno težo, spolnost, odnose, simptome depresije in anksioznosti, stres, finance, neprestane misli in nekatere psihosomatske težave.

Kako bi bilo, če bi si dovolil/a pogledati z drugega zornega kota?

Kako bi bilo, če odpreš vrata zavedanju; tistemu, kar veš le ti?

Kaj, če dostopiš do možnosti, za katere veš, da obstajajo?

Termin in lokacija: Nedelja, 16.8.2020, 10:00-18:00, v Aurora centru, v Ljubljani.

Cena: 240 EUR, vključuje priročnik, prigrizke, čaje in “njami” kavice.

Otroci do 16. leta: brezplačno v spremstvu odrasle osebe, ki se delavnice udeleži.

Najstniki stari 16. ali 17. let in vsi, ki delavnico ponavljate: polovična cena 120 EUR. (Cene so enotne po vsem svetu glede na standard države.)

Delavnico vodi: zdravnica Sneža Ulčar, certificirana facilitatorka Access Consciousness, Maestro, ki že 6 let raziskuje in vodi različne delavnice in seminarje v sklopu Access Consciousness-a in se na tem področju redno izobražuje doma in v tujini.
in
Kaja Ulčar, Bars facilitatorka, biopsihologinja in magistranka psihologije, ki 6 let prepleta znanja Access Consciousnessa in psihologije.

PRIJAVA NA DELAVICO 16.8.2020: