Access Bars® delavnica s Snežo Ulčar, dr.med., sobota,14.12.2019

Access Bars® delavnica s Snežo Ulčar, dr.med., sobota,14.12.2019

  • Post Category:dogodki

Kaj če obstaja nekaj, kar nam olajša življenje, naredi bolj čarobno, mistično, presežno?
Nas odtrga od trpljenja, bolečin, dolgočasja, strahu, depresije, stresa, nemirnih misli...
Bi se nam pridružili na 1-dnevnem seminarju, na katerem se naučite, kako aktivirati gumbke na glavi in s tem spremeniti koherenco (komunikacijo med možganskimi področji)? S povečano koherenco v možganih se poveča jasnost izražanja, motivacija, koncentracija in kreativnost, učne zmožnosti, reagiranje na dogodke,… In še mnogo več znanstveno dokazanih učinkov.
Kakšno bi potem bilo vaše življenje, delo, šola, študij?
Si lahko predstavljate?
Pridite in se pustite presenetiti :).

Kako tehnika Access Bars® spreminja življenja ljudi?

Access Bars® je učinkovita tehnika, pri kateri lahko dosežemo globoko sproščeno stanje (theta valovanje) in tako delujemo na zavestne in nezavedne vzorce. Je tehnika, s katero aktivno odstranjujemo omejitve, vzorce, strahove, žalost, depresijo, stres, skrbi, bolečine, nespečnost…

Z orodji in tehniko, ki jih predajamo na seminarjih Access Bars®, boste v svoje življenje prinesli več energije, lahkotnosti, zavedanja in miru. Vaše misli bodo postale mirnejše in telo bolj sproščeno, kar na dolgi rok vodi k večji vitalnosti ter zdravju. Svetovno priznana tehnika Access Bars®, ki jo je razvil Gary Douglas, je več kot milijon ljudem po vsem svetu izboljšala mnogo vidikov življenja, povezanih s fizičnim telesom, ki zajema, splošno zdravje, telesno težo, odnose, denar, različne odvisnosti, neprestane misli, ki ne prinašajo dobrega počutja in spoprijemanje s stresom.

Poleg Access Bars® tehnike boste spoznali orodja za ustvarjanje obilja, zavestnega kreiranja, odprli se vam bodo novi pogledi na življenje in s tem več možnosti, živosti, kreativnosti ter več tistega, česar si želite.

Kdaj in kje?

Sobota, 14.12.2019, 9:30-17:30, v Aurora centru, v Ljubljani.

Cena: 240 EUR.

Otroci do 16. leta: brezplačno v spremstvu odrasle osebe, ki se delavnice udeleži.

Najstniki stari 16. ali 17. let in vsi, ki delavnico ponavljate: polovična cena 120 EUR. (Cene so enotne po vsem svetu glede na standard države.)

Delavnico vodi:
– zdravnica Sneža Ulčar, certificirana facilitatorka Access Consciousness, Maestro, ki že 6 let raziskuje in vodi različne delavnice in seminarje v sklopu Access Consciousness-a in se na tem področju redno izobražuje doma in v tujini.

Prijave prosimo na mail: center@aurora.si / 051 675 750.

Kaj izbirate danes, kar bo omogočilo več zavedanja, lahkotnosti, sproščenosti in radosti? 😉