You are currently viewing Access Bars® delavnica z dr. Snežo Ulčar, Kranj, sobota, 29.2.2020, 10:00-18:00

Access Bars® delavnica z dr. Snežo Ulčar, Kranj, sobota, 29.2.2020, 10:00-18:00

  • Post category:dogodki

Si predstavljate, da v jutrišnji dan stopite z drugačno energijo, prisotnostjo z življenjem in večjo sproščenostjo? Če je odgovor DA, potem enostavno morate brati naprej, saj je delavnica Access Bars namenjena vračanju k zavedanju o življenju. Skozi delavnico prejmete vsa potrebna znanja in Access Consciousness® orodja, s katerimi boste ponovno stopili v svojo moč in postali zavestnejši v svojem delovanju.

Bi opustitili stare zgodbe, v katere se zatikate že leta in se vam nič ne spremeni? Bi narediti korak k boljšemu življenju, lahkotnejšemu telesu, čiščenju vsega kar ne potrebujete več?

Z orodji in tehniko, ki jih predajamo na seminarjih Access Bars®, boste v svoje življenje prinesli več energije, lahkotnosti, zavedanja in miru. Vaše misli bodo postale mirnejše in telo bolj sproščeno, kar na dolgi rok vodi k večji vitalnosti ter zdravju.

Svetovno priznana tehnika Access Bars® je več tisočim ljudem po svetu izboljšala mnogo vidikov življenja, povezanih s telesom, zdravjem, telesno težo, odnosi, denarjem, odvisnostmi, neprestanimi mislimi, pri spoprijemanju s stresom, bolečinami, simptomi anksioznosti, depresije, nespečnostjo in psihosomatskimi simptomi,…

Poleg Access Bars® tehnike boste spoznali orodja za ustvarjanje obilja, zavestnega kreiranja, odprli se vam bodo novi pogledi na življenje in s tem več možnosti, živosti, kreativnosti ter več tistega, česar si želite.

Za več informacij in prijavo nas kontaktirajte:
– izvajalec Aurora center: center@aurora.si / 051 675750
– organizatorka dogodka Nina Kurnik na nina.fizio8@gmail.com / 041784037.
Prosimo za čimprejšnjo prijavo, sa je prostora za 6 udeležencev.

Delavnico vodi zdravnica Sneža Ulčar; certificirana Access Consciousness facilitatorka, Access Bars in Body facilitatorka, Maestro, facilitatorka Right voice for you, ki ima dolgoletne izkušnje in široko internistično znanje, s sposobnostjo diagnostike in obravnave telesa kot celote ter povezovanja medicinskega znanja z drugimi znanji.

Na delavnici skozi teoretični del prejmete praktična in dinamična orodja za lahkotnejše delovanje, poučen in zabaven video z ustanoviteljema Access Consciousness-a, 2x izvajate in 2x prejmete Access bars tretma, tri telesne procese in mednarodno priznan certifikat, s katerim lahko izvajate tretmaje kamorkoli pridete.

Cena: 240 euro; vključuje skripto, bars sheme, prigrizke in pijačo.
Za ponovne udeležence na delavnici in otroke stare 16-18 let je cena 120 euro.
Otroci do 15. leta se Access Bars delavnice udeležijo brezplačno v spremstvu odraslega udeleženca tečaja.

Lokacija: Implantološki center – fizioterapevtska ordinacija, Mlaška cesta 109, 4000 Kranj.

Kaj lahko izberete danes, kar van bo omogočilo drugačen jutri?