Access Bars delavnica s Snežo Ulčar v Kranju, 6.6.2020

Access Bars delavnica s Snežo Ulčar v Kranju, 6.6.2020

  • Post Category:dogodki

V času, v katerem smo, so spremembe še bolj intenzivne in neizogibne. Te spremembe so lahko prijetne ali neprijetne, na tebi pa je, kaj boš iz njih ustvaril/a. Morda celo transformiral/a sebe in svoje življenje na način, ki bo končno odgovarjal tebi. 

Dovoli si, da je ta možnost mogoča tudi zate. In to na lahkoten način, brez dram, norosti in obsojanj.

Kot lahen vetrič, ki zapiha ravno toliko, da narediš tisti “neudoben” korak na svoji poti.

Potem veš, da bo vse steklo. 

Orodja in tehnike za lažje manevriranje v zanimivih časih, prejmeš na delavnici Access Bars. Tu se naučiš vstopati v prostor prejemanja, dopuščanja in prisotnosti. Naučiš se videti izziv/problem s ptičje perspektive, ga poenostaviti in opustiti vse ideje, misli in projekcije, ki ti preprečujejo, da bi ga razrešil/a. Naučiš se prisluhniti telesu in ga začneš vključevati v bodoče izbire.

Vsa znanja in vedenja so zbrana v priročniku, ki ga prejmete, v osrednjem delu delavnice pa se naučite izvajanja svetovno znane tehnike Access Bars. Le ta je tisočim ljudem po svetu izboljšala mnogo vidikov življenja, povezanih s fizičnim in duševnim zdravjem, ki zajema: spanje, telesno težo, spolnost, odnose, simptome depresije in anksioznosti, stres, finance, neprestane misli in nekatere psihosomatske težave.

Kako bi bilo, če bi si dovolil/a pogledati z drugega zornega kota?

Kako bi bilo, če odpreš vrata zavedanju; tistemu, kar veš le ti?

Kaj, če dostopiš do možnosti, za katere veš, da obstajajo?

Termin in lokacija: Sobota, 6.6.2020, 10:00-17:00, v Implantološkem centru, Mlaška cesta 109 – Kranj.

Cena: 240 EUR, vključuje priročnik, prigrizke, čaje in “njami” kavice.

Otroci do 16. leta: brezplačno v spremstvu odrasle osebe, ki se delavnice udeleži.

Najstniki stari 16. ali 17. let in vsi, ki delavnico ponavljate: polovična cena 120 EUR. (Cene so enotne po vsem svetu glede na standard države.)

Delavnico vodi: zdravnica Sneža Ulčar, certificirana facilitatorka Access Consciousness, Maestro, ki že 6 let raziskuje in vodi različne delavnice in seminarje v sklopu Access Consciousness-a in se na tem področju redno izobražuje doma in v tujini.

PRIJAVA NA DELAVICO:

[contact-for

PS: Delavnica bo potekala v varnem okolju, z rednim razkuževanjem in zračenjem prostora. Prav tako bo poskrbljeno za primerno razdaljo, saj bo tokrat prostora za omejeno število udeležencev. Prinesi svojo masko.:)