You are currently viewing Access Bars® delavnica z zdravnico Snežo Ulčar na otoku Krk

Access Bars® delavnica z zdravnico Snežo Ulčar na otoku Krk

  • Post category:dogodki

O C E A N Z A V E D A N J A na otoku KRK
Access Bars® delavnica in tretmaji nam vračajo zavedanje o življenju, nas opolnomočajo, da preko znanja in Access Consciousness® orodij dobimo nazaj svojo moč in postanemo bolj zavestni v svojem delovanju.

Access Bars® je učinkovita metoda, pri kateri lahko dosežemo globoko sproščeno stanje (theta stanje) in tako delujemo tudi na podzavestne vzorce. Je tehnika s katero lahko sami aktivno odstranjujemo omejitve, strahove, žalost, depresijo, stres, skrbi, bolečine, nespečnost… Prinaša več energije, lahkotnosti, zavedanja in miru v tvoje življenje in telo.

Gre za 32 točk na glavi, ki jih aktiviramo z nežnim dotikom. Možgani po 15 minutah tretmaja preidejo v theta stanje – stanje globoke relaksacije, kjer se spreminjajo vzorci, misli, prepričanja, čustva, ki jih ne potrebujemo več.

V najslabšem primeru se boste počutili, kot da ste pravkar prejeli najboljšo masažo v življenju. V najboljšem pa se bo vaše celotno življenje s popolno lahkoto spremenilo v nekaj večjega. Življenje postane bolj dinamično, lahkotno in odpre se več možnosti.
Na delavnici prejmete skripto, bars sheme in certifikat Bars praktika.

Kdaj in kje?
Sobota in nedelja, 24. in 25.8.2019, na otoku KRK. Vsak dan 4 ure.

Cena: 240 EUR + 30 eur na dan za nočitev z zajtrkom, prigrizki in kočerjo.:)
Otroci do 16. leta: brezplačno v spremstvu odrasle osebe, ki se delavnice udeleži.

Najstniki stari 16. ali 17. let in vsi, ki delavnico ponavljate: polovična cena 120 EUR. (Cene so enotne po vsem svetu glede na standard države.)

Delavnico vodi zdravnica Sneža Ulčar, certificirana facilitatorka Access Consciousness, Maestro, ki že 5 let raziskuje in vodi različne delavnice in seminarje v sklopu Access Consciousness-a.

Prijave prosimo na mail: center@aurora.si / 051 675 750.
Kaj izbirate danes, kar bo povečalo vaš ocean zavedanja?

Prijava na delavnico:

Access Bars® delavnica s Snežo Ulčar, na otoku Krk, 24. in 25.8.2019