+ 386 51 675 750center@aurora.si

Delavnica: Access BarsⓇ

Access Bars® delavnica in tretmaji nam vračajo zavedanje o življenju, nas opolnomočajo, da preko znanja in Access Consciousness® orodij dobimo nazaj svojo moč in postanemo bolj zavestni v svojem delovanju.

Tehnika Access Bars telo sprošča, opušča omejitve, hkrati pa dopušča ustvarjanje novih možnosti. Tako lahko izbiramo in kreiramo vse.
Družba teži k povprečnosti, ki nas dostikrat zaustavlja in omejuje.

In ravno te povprečnosti je dovolj.

Izstopimo iz nje, iz vzorcev, “težkega” življenja, polnega dram in problemov.

Access Bars® je učinkovita tehnika, pri kateri lahko dosežemo globoko sproščeno stanje (theta valovanje) in tako delujemo na zavestne in nezavedne vzorce. Je tehnika, s katero aktivno odstranjujemo omejitve, vzorce, strahove, žalost, depresijo, stres, skrbi, bolečine, nespečnost…

Prinaša več energije, lahkotnosti, zavedanja in miru v tvoje življenje in telo. Tehnika je več tisočim ljudem po svetu izboljšala mnogo vidikov, povezanih z njihovimi telesi in področji v življenju; z zdravjem, telesno težo, odnosi, denarjem, odvisnostmi, neprestanimi mislimi, pri spoprijemanju s stresom…

Delavnica obsega praktični in teoretični del. Najprej se skozi teorijo spoznamo s točkami na glavi in obrazu, spoznamo njihovo delovanje in vpliv na različna področja v življenju ter tehniko aktivacije le-teh. V praktičnem delu naučeno nadgradimo z izvajanjem tehnike.

Poleg Access Bars® tehnike boste spoznali tudi orodja za ustvarjanje obilja, zavestnega kreiranja, odprli se vam bodo novi pogledi in s tem več možnosti, živosti, kreativnosti, več tistega, česar si želite.

Aurora MD center - Access Bars delavnica

Delavnico vodi Sneža Ulčar, dr. med., Access Bars, Facelift®, body facilitator, Maestro, CF. 

Cena: 240 EUR 

Otroci do 16. leta: brezplačno v spremstvu odrasle osebe, ki se delavnice udeleži

Najstniki, stari 16. ali 17. let in vsi, ki delavnico ponavljate: polovična cena 120 EUR 

Si želite odpreti vrata do sebe, zaznavanja, vedenja in prejemanja? 

Aurora MD center - delavnica Access Bars

»Življenje je dragoceno: živimo ga radostno, lahkotno in dostojanstveno, dokler ga imamo, v tem telesu, v katerem smo sedaj, v tej prečudoviti Sloveniji, s čudovitimi in čarobnimi, kreativnimi in sposobnimi ljudmi. Čas je.« (Sneža Ulčar)