You are currently viewing MTVSS Delavnica, 14. 2. 2019, 8:30 – 15:00, Aurora center, Ljubljana

MTVSS Delavnica, 14. 2. 2019, 8:30 – 15:00, Aurora center, Ljubljana

  • Post category:dogodki

MTVSS je eno izmed najstarejših, neverjetnih orodij Access Consciousness® telesnih procesov. Kot vsi telesni procesi Access Consciousness® je MTVSS zelo nežen. Potreben je samo rahel dotik brez pritiska ali kakršnekoli manipulacije telesa. Občutek je globoko sproščujoč in v telesu ustvarja doživljanje prostornosti, česar ne občutimo pogosto.

MTVSS telesni proces je vključen v prvo stopnjo in je tretji od jedrnih Access Consciousness® delavnic. Filozofija ustanovitelja Access Consciousness Gary-ja Douglasa je, da ljudem da čim več orodij v čim krajšem času. Ta orodja omogočajo, da ljudje pozitivno vplivajo sami nase in da učinkovito priskočijo na pomoč drugim.

MTVSS kratica za Molecular Terminal Valence Sloughing System (Pretvorba molekularnih sistemov). 

Za kaj je MTVSS dober? Spremeni lahko vse vrste tegob v telesu, za katere morda mislite, da je sprememba nemogoča. 

Mnogo udeležencev delavnic Access Consciousness® so pridobljena orodja uporabili, da so obrnili in spremenili razna neskladja v telesu kot so lahko tudi hujše bolezni, raznorazna artritična stanja, športne poškodbe ter mnogo več.

MTVSS lahko uporabljamo za različne namene; pri lajšanju fizičnih naporov, če ga uporabljamo med vadbo lahko skrajšamo čas vadbe za iste ali boljše rezultate, za lajšanje in zmanjševanje bolečin in bolezni. S telesnim procesom dosežemo sprostitev in pridemo do lahkotnosti telesa. Poleg tega proces izboljša imunski sistem.

MTVSS je združitev skoraj 30 različnih energij, ki se vklopijo v telesu medtem, ko izvajamo proces. Gary Douglas je te energije odkril, medtem ko se je spraševal, kako odkleniti probleme, ki jih imajo ljudje v svojih telesih.

Brez skrbi, MTVSS proces se navkljub zahtevnemu imenu, lahko nauči vsak. Za to ne potrebujete formalne izobrazbe iz medicine ali podobnih ved, procesa se lahko naučijo celo otroci! Kljub zadržkom odraslih, imajo otroci večjo moč pri izvajanju procesov, ker nimajo predhodnih stališč o tem kaj je mogoče in kaj ni pri zdravljenju telesa.

Torej, če vas je ta kratek opis MTVSS procesov pritegnil, ste vabljeni, da se nam pridružite na delavnici v Aurora centru v Ljubljani (Peričeva 23), v četrtek 14. 2. 2019 od 8:30 do 15:00

Cena: 160 EUROtroci do 16. leta: brezplačno v spremstvu odrasle osebe, ki se delavnice udeleži.Za najstnike stare 16. ali 17. let velja polovična cena 80 EUR.Prijave sprejemamo preko maila: center@aurora.si ali preko telefonske številke 051 675 750.Dobrodošli, da prejmete več od življenja!

Prijava na delavnico:

MTVSS Delavnica, 14. 2. 2019, 8:30 – 15:00, Aurora center, Ljubljana

Vaša prijava je potrjena, ko opravite plačilo na TRR:
IBAN: SI56 3000 0000 8814 717 (Sberbank d.d.)
Namen: Ime in priimek