Access vikend na morju- “kako lahko uživam še bolj?”, 3. in 4.8.2019

Access vikend na morju- “kako lahko uživam še bolj?”, 3. in 4.8.2019

  • Post Category:dogodki

 

Popeljali vas bomo v še več prejemanja, uživanja in bivanja s svojim telesom, saj z Ano Bergant iz studia Alma organiziramo Access Consciousness vikend na slovenski obali, kar bo vsekakor ekspanzija, lahkotnost, svoboda, kot za mnoge ljudi po celem svetu. 

V soboto, 3.8., 9.30-17.30, imamo Access Barsdelavnico z Ano Bergant in nato delavnico (18.00-21.00), kjer se naučite telesnega procesa: Vezje, 18h-21h z dr Snežo Ulčar. 

V nedeljo, 4.8., 10:00-14:00, sledi telesni proces: Odklepanje orgazmičnosti.

Ko se zvečeri pa se bomo pocrkljali še z izmenjavamiBarsov in telesnih procesov ob 18:00 na plaži v Strunjanu. 

Delavnica ACCESS BARS®

Access Bars je temeljno orodje Access Consciousness-a, ki počisti vsa mesta v vas, kjer ste se zataknili in vsa prepričanja, ki vas ne opolnomočajo.
Delavnica je namenjena vsem, ki veste, da je možno nekaj več. Vsem, ki si želite več svobode, lahkotnosti, sproščenosti in sreče. Vsem, ki imate dovolj tega, da se vrtite v začaranem krogu.
Z Access Bars® “deletamo” mesta na trdem disku naših možganov, ki nam preprečujejo, da bi v življenju videli več možnosti.
Med delavnico boste dvakrat izvajali in dvakrat prejemali Access Bars. Dobili boste tudi ostala praktična orodja, ki bodo pripomogla k ustvarjanju nove, lepše prihodnosti za vas, za vaše bližnje in za cel planet.
Cena (vključuje skripto, sladke in slane prigrizke ter pijačo) : 240 €, 120 € za ponovne udeležence in otroke stare 16-18 let.
Otroci do 15. leta se tečaja udeležijo brezplačno v spremstvu odraslega udeleženca tečaja. Možno je plačilo na obroke.

To delavnico vodi Ana Bergant, (BF) Bars facilitator
Ali ste pripravljeni biti doprinos k življenju polnem sreče, radosti in obilja? 🙂

Delavnica: telesni proces – VEZJA 

Ta telesni proces deluje na živalih in ljudeh, ki so utrpeli telesno travmo. Deluje v zvezi s fizičnim stanjem telesa. Ob izvajanju te tehnike so opazili, da pozitivno vpliva pri kroničnih težavah, raku in pri drugih boleznih. Ko pri operaciji vašo kožo prerežejo, s tem prerežejo vezja v njej. Ta telesni proces pripomore k boljšemu pretoku energije na področju brazgotin in obenem vitalizira dele telesa po operaciji. Pozitivno deluje tudi pri ljudeh z epileptičnimi napadi. Poleg tega ima lahko kombiniranje telesnih procesov vezij in trizložnih sekvenčnih sistemov med izvajanjem Access Bars terapije izjemen učinek pri ljudeh z avtizmom, ADD (motnja pomanjkanja pozornosti), ADHD (motnja pomanjkanja pozornosti s hiperaktivnostjo) in OCD (obsesivno-kompulzivna motnja). 

Cena delavnice: 80 EUR. 

Delavnica: ODKLEPANJE ORGAZMIČNOSTI

Kaj sploh je orgazmičnost?
Je možna le pri spolnem odnosu?
Ali nam je dosegljiva vsak trenutek? 🙂

Delavnica je oblikovana tako, da bomo spoznali nekaj več o intimnosti, osredotočili pa se bomo predvsem na učenje in izvajanje dveh telesnih procesov v sklopu Access Consciousness-a, ki sta specifična na področju telesa in intimnosti. Poln naziv telesnega procesa, ki se ga bomo naučili izvajati je:
Magnetna privlačnost do zavračanja vseh generativnih seksualnih energij in obnavljanje vseh utelešenih generativnih seksualnih energij.

Razveljavili bomo programe, ki vam ne dovolijo, da bi se stvari spremenile v nekaj kar vam bo doprinos, spodbudili vas bomo k odkrivanju svojega lastnega zavedanja in negovanja telesa ter k prepoznavanju moči zaznavanja, vedenja in prejemanja. Odkrivali bomo kapacitete, ki ste jih morda tekom let zaklenili v svoje telo in prebujali življenjsko energijo, živost in dinamičnost telesa.
Cena delavnice: 100 EUR.

Onkraj omejitev, ki smo jih prejeli od okolice do povsem novih dimenzij užitka. Kako je lahko še boljše, kot to? 🙂


Obe delavnici vodi dr. Sneža Ulčar, certificirana Access Consciousness facilitatorka, Access Bars in Body facilitatorka, Maestro, facilitatorka Right voice for you, ki ima dolgoletne izkušnje in široko internistično znanje, s sposobnostjo diagnostike in obravnave telesa kot celote ter povezovanja medicinskega znanja z drugimi znanji.   

Septembra, od 7. do 10.9., pa bo imela Sneža seminar TEMELJI -4 dnevi transformativnih procesov in tehnik, po katerih ne boste nikoli več enaki. 🙂 

Vse delavnice bodo potekale v studiu Alma na Slovenski obali.

“Dajte telesom vedeti, kakšno darilo so in potem vam bodo darilo.” Gary Douglas  

Toplo vabljeni!

Za več informacij: Aurora center 051 765 750, center@aurora.si, Ana 041 619 035, anabergant15@gmail.com

Prijavite se na spodnjem obrazcu.


Prijava na Access Consciousness vikend na Slovenski obali

3. in 4. avgust
Če se prijavljate na posamezen dogodek v sporočilo napišite na katerega