You are currently viewing Brezplačen Access Bars tretma na dan Preventive samomorov

Brezplačen Access Bars tretma na dan Preventive samomorov

  • Post category:dogodki

Mesec september ima veliko sporočilo; je mesec OZAVEŠČANJA SAMOMOROV.

Dain Heer pravi: “Izkušnja Access Bars tretmaja želim deliti z vami vsemi, saj je moje življenje popolnoma spremenila.”
Access Bars tretma je rešil življenje so-ustanovitelja Access Consciousness 18 let nazaj. Z željo, da vam bodo tretmaji povrnili optimizem, srečo in spoznanje, da ste vredni.

Z namenom ozaveščanja v Aurora centru v okviru Access Consciousness-a, v mesecu preprečevanja samomorov, nudimo brezplačne Access Bars tretmaje za tiste, ki iščete nove možnosti, upanje, imate depresivne oz. negativne misli, ste morda v neizhodni situaciji…
Kje vse v življenju se nam zdi, da ni rešitve, izhoda?
Kaj če bi lahko izbirali nad tem?
Da bi razširili svoje zavedanje in se spomnili kakšno darilo smo svetu in sami sebi?
Da smo si izbrali telo, ki ga imamo, da z njim lahko ustvarjamo, se gibamo, vriskamo? Kje vse se otepaš živosti svojega telesa? Kje vse si kupil, da si utrujen, nemočen, da ne zmoreš?

V ponedeljek, 10.9., med 10. in 18. uro, vsem, ki si želite nekaj več, več življenjske energije, premik naprej ali preprosto vas samo mika, da bi poskusili; nudimo brezplačne Access Bars tretmaje – Aurorin dotik.

Že samo ime Aurora izhaja iz rimske mitologije, kjer je Aurora boginja jutranje zarje, ki prebuja, odpira zavedanje, odpira nove možnosti.

Za tretma se lahko naročite preko telefonske št. 051 675 750, preko maila: center@aurora.si.
Najdete nas tudi na uradni AC strani: https://www.accessconsciousness.com/en/class-catalog/access-events/at-a-venue/access-bars-free-clinic_840/

Prav lepo vabljeni!