You are currently viewing Delavnica VITKO TELO s Snežo Ulčar, 23.6.2019, 16:00-20:00
Access Consciousness

Delavnica VITKO TELO s Snežo Ulčar, 23.6.2019, 16:00-20:00

  • Post category:dogodki

KER JE TELO VEČ KOT SAMO TELO.

Naše telo je zakladnica, je celota popolnega (so)delovanja organov, ki se dopolnjujejo, si pomagajo, se vključujejo in izključujejo. Ne gre pa le za skupek celic, pač pa so v mnoge dele našega telesa ujeta tudi nepredelana čustva, ki nam marsikdaj ne dovolijo napredka. Za vse vas, ki si želite končno izstopiti iz enakih vzorcev bivanja (čustvovanja, hranjenja, zamer, predsodkov, neodpuščanja, itd) in s tem narediti presunljive korake k vitkemu in zdravem telesu, ima sistem Access Consciousness® rešitev v obliki delavnice za vitko telo, ki je pravzaprav sestavljena iz dveh dopolnjujočih se procesov.

SPREMINJANJE MAŠČOBNIH CELIC

Telesni proces nežnega polaganja rok na določene dele telesa, v katerih se nalagajo in vse bolj kopičijo maščobne celice, ki pa niso zgolj to. V maščobnih celicah se namreč kopičijo in shranjujejo tudi naša (običajno negativna, neprečutena) čustva. S telesnim procesom aktiviramo in spodbudimo razgradnjo maščobnih celic v telesu, s tem pa se sproži spreminjanje telesa.

Pri tem procesu gre torej za večplastno delovanje, razgradnjo maščobnih celic in istočasno odklepanje čustev, občutkov, ki jih je naše telo zaklenilo in nas to potem ovira na mnogih področjih v življenju.

Spreminjanje maščobnih celic se odlično dopolnjuje in kombinira s procesom Limfno-žlezna neskladja in nedoslednosti. S kombinacijo obeh namreč pomagamo telesu, da vsi strupi, ki so se v vsem tem času nakopičili v naših celicah, ne ostanejo v telesu, pač pa jih samo telo z lahkoto izloči.

LIMFNO-ŽLEZNA NESKLADJA IN NEDOSLEDNOSTI

Pri tem telesnem procesu s polaganjem rok delujemo na naravno aktivacijo celotnega limfno-žleznega sistema. Limfni sistem sestavljajo žleze, bezgavke, vranica in tonzile – najpomembnejši del limfnega sistema pa sta Timus in kostni mozeg. Limfni sistem ima eno ključnih vlog pri obrambi telesa pred okužbami. Spodbuja delovanje jeter in ledvic, dveh najbolj odgovornih organov za razstrupljanje. Limfa pomaga sproščanje različnih škodljivih stranskih proizvodov, kot so cigareti, onesnažen zrak, aditivi iz živil, pesticidi in številni drugi toksini iz telesa. Strokovnjaki ocenjujejo, da ima celo 80 odstotkov žensk upočasnjen limfni sistem, ki pa je ključen tudi za učinkovito uravnavanje telesne teže. Če imate preveč kilogramov, celulita ali pogoste glavobole, obstaja velika možnost, da je vaš limfni sistem upočasnjen in potrebuje aktivacijo za boljše delovanje.

Večina bolezni – od alergij, pogostih prehladov, glavobolov, migren, pa do hudih vnetij in kožnih težav, je pogosto posledica nakopičenih »odpadkov« v organizmu, proti katerim se naš limfni sistem enostavno ni bil sposoben več boriti. O omenjeni tematiki je zelo malo govora, premišljevanja, naš limfni sistem pa nepravično zanemarjamo. To je eden najpomembnejših razlogov za ustvarjanje in izvajanje naših procesov za vitko telo.

Na delavnici se naučite izvajanja obeh telesnih procesov in prejmete orodja Access Consciousness-a, ki jih boste lahko uporabljali kadarkoli po delavnici. Prejmete tudi mednarodni certifikat in postanete praktik obeh telesnih procesov.

FACILITATORKA/PREDAVATELJICA: Delavnico vodi zdravnica Sneža Ulčar, spec. inter. med., ki z dolgoletnimi izkušnjami in širokim internističnim znanjem, s sposobnostjo diagnostike in obravnave telesa kot celote lahkotno povezuje in združuje medicinsko znanje z drugimi znanji. Je certificirana Access Consciousness facilitatorka, Access Bars in Body facilitatorka, Maestro, facilitatorka Right voice for you, je nenehna ustvarjalka, prisotna v trenutku, dinamična, inovativna ženska, ki s pomočjo orodij sistema Access Consciousness opolnomoča ljudi, da pridejo nazaj do sebe, svoje moči, zdravja, hvaležnosti, nežnosti, ranljivosti, radosti, novih premikov v življenju, novih poti, novih čarobnih možnosti, ki so na dosegu roke.

Kdaj? V soboto, 23.6.2019, od 16:00 do 20:00 ure.

Kje? V Aurora centru, na Peričevi 23 (Bežigrad), v Ljubljani.

Cena: 90 eur

Vabljeni k prijavi na mail: center@aurora.si!