You are currently viewing Energijski Facelift® delavnica, 2.6.2018 14:00 – 20:00

Energijski Facelift® delavnica, 2.6.2018 14:00 – 20:00

  • Post category:dogodki

Kaj je Access Energijski Facelift?

Access Energijski Facelift® je eden od najpotentnejših telesnih procesov, ki deluje blagodejno na obraz in telo. Ponuja naravni energijski način obnavljanja strukture naše kože ter brisanje sledi staranja na njej. Facelift neguje in obnavlja celotno telo.

Naša DNK in celična struktura imajo sposobnost obnavljanja, regeneracije. Klasični znaki staranja so posledica različnih prepričanj in stališč, ki smo jih sprejeli v zvezi z našim telesom in s tem, kako poteka proces staranja. Obstaja naravni način, da to razveljavimo in dovolimo našim celicam nemoteno opravljanje svojih funkcij. Na delavnici bomo počistili naša stara prepričanja o našem telesu, ki nam ne služijo.

Energijski Facelift® omogoča, da si po naravni poti povrnemo mladosten in svež izgled. Izvaja se ga z neposrednim dotikom na kožo na področjih vratu, obraza in glave. Obnavljamo naravni tok energije v in okoli telesa. Ob tem se istočasno aktivira tudi 30 različnih telesnih procesov za obnavljanje celičnih struktur, ki vnašajo več energije, stabilnosti in jasnosti.

Stranke so po delavnici opazile:

  • manj gubic in strogih linij,
  • izboljšan vid,
  • trdnost in napetost obraznih mišic in celotne kože,
  • hitrejše celjenje in omilitev brazgotin,
  • več jasnosti,
  • učvrstitev,
  • sproščenost in hkrati energiziranosti telesa.
  • bolj zdravo kožo in celoten videz.

Kdo delavnico vodi?

Delavnico vodi zdravnica Snežana Ulčar (certificirana Access Consciousness facilitatorka, Access Bars in Body facilitatorka, Maestro, facilitatorka Right voice for you), ki ima dolgoletne izkušnje in široko internistično znanje, s sposobnostjo diagnostike in obravnave telesa kot celote ter povezovanja medicinskega znanja z drugimi znanji.

Kaj pričakovati?

Na delavnici prejmeš skripto in certifikat, tako postaneš certificiran Access Energijski Facelift. Prejmeš seveda veliko več, kot si kadarkoli upal pomisliti tako na telesnem, kot psihičnem nivoju.

Cena: 210 EUR
Otroci do 16. leta: brezplačno v spremstvu odrasle osebe, ki se delavnice udeleži.
Najstniki stari 16. ali 17. let in vsi, ki delavnico ponavljate: polovična cena 105 EUR. (Cene so enotne po vsem svetu glede na standard države.)

Opomba za certificirane Access Energijski Facelift® praktike. V zadnjem letu sta Gary in Dain na tem področju uvedla ogromno sprememb, novih pristopov in tehnik. Zato se vam splača obnoviti znanje po polovični ceni.

Prijave sprejemamo preko maila: center@aurora.si ali preko telefonske številke 051 675 750.