You are currently viewing Julijski vikend priklop na Krku od 5. do 7. julija 2019
Aurora center

Julijski vikend priklop na Krku od 5. do 7. julija 2019

  • Post category:dogodki

V letošnjem poletju bomo še bolj intenzivno kot kdaj koli na vseh možnih področjih odkrivali, kaj vse je še mogoče v tej realnosti in onkraj nje in kako je lahko naše življenje še boljše kot je bilo do sedaj? Svoje moči, dolgoletno znanje in neskončno radovednost združujeva strastni iskalki možnosti, radosti, veselja in čarobne lahkotnosti življenja – dr. Sneža Ulčar in Barbara Klaus. Pridite z nama za vikend na Krk, priklopite se na veličastnost!

Vikend pravih malih čudežev pripravljava v res čudoviti, prikupni vasici Čižići, kjer boste lahko uživali v dobri energiji, miru, čarobnosti plaž, mehkobi vetra, pticah, svoje telo boste lahko okrepili z odličnim spancem, dodatno pa razvajali v solinah z zdravilnim blatom. Bivali bomo v apartmaju, od koder sega pogled na dve različni morji, ponoči pa bo dodatno milino dajalo milijon lučk iz bližnje Crikvenice. Ob tem pa naj poudarim, da se ne bomo držali kakega začrtanega urnika, pač pa bomo vseskozi sledili lahkotnosti energije. Tako lahko pričakujete najin srčni doprinos pri naslednjih dejavnostih:

  • Predstavitve in izmenjave različnih procesov Access Consciousness
  • Delavnica Meditacija za Zemljo,pri kateri bomo med drugim pokazali, kako s tako globoko povezavo z naravo lahko prehodimo samo 50 m v eni uri in ob tem prebujamo zavedanje, in telesni proces za obnavljanje skupnosti z zemljo
  • Skupinska seansa Simfonija možnosti, pri kateri bomo raziskovali edinstvene (neizkoriščene) možnosti, ki prebivajo v vsakem izmed nas in kakšen doprinos bi bili svetu, če bi jih začeli uporabljati brez omejitev
  • Igrivi izleti, sproščujoče kopanje, veselo druženje, meditacije ali vadbe– kamor nas bo zanesla kreativna energija
  • 2x spanje, skupno kreiranje in ustvarjanje pri pripravi okusnih obrokov in še boljšo družbo 

Cena vikend priklopa je 170 EUR, v kar je vključeno vse zgoraj našteto. Z doplačilom se lahko dogovorite z nama tudi za individualno izvedbo seanse ali masaže, po želji.

To bo res nepozaben vikend, v katerem vama obljubljava neizmerne količine smeha, iskrene radosti do življenja. Pokazali vam bova, da je dejansko vsak dan čaroben in kako lahko vedno bivate v vprašanju: KAKO JE LAHKO ŠE BOLJŠE KOT TO? Verjemite, od tega vikenda naprej, vaš vsakdan enostavno ne bo uspel biti več tak kot je bil do danes! Spraševali se boste, zakaj tega niste storili že davno prej.  Nič hudega, vse se zgodi ob svojem času in v vašo najvišjo korist.

Plačilo je mogoče z gotovino na dogodku ali z nakazilom na TRR. Vse podatke za nakazilo prejmete ob obvezni prijavi na mail barbara.klaus@gmail.com ali center@aurora.si prek telefona 040 730 558 – Barbara, 051 675 750 – Sneža (Aurora center).

Resnično, neskončno se veseliva in komaj čakava, da preživimo skupaj izjemen vikend priklop!

Objem,

Barbara in Sneža