LAHKOTNA ENERGIJA POLETJA – 4 dnevni festival razvajanja

LAHKOTNA ENERGIJA POLETJA – 4 dnevni festival razvajanja

  • Post Category:dogodki

LAHKOTNA ENERGIJA  POLETJA  od 8. do 11. julija 2020 na posestvu SONČNI RAJ

Na posestvu Sončni raj na Štajerskem, bo od 8. do 11. julija 2020 potekal 4- dnevni festival razvajanja – Access Consciousness: z Access Barsi, izmenjavami ostalih telesnih procesov, Faceliftom, skupinsko seanso Simfonija možnosti in s kar dvema delavnicama, Korekcija vida in Clarity night, klepet o denarju.

Festival je skrbno zasnovan in vsak lahko najde nekaj zase. V organizaciji Barbare Klaus z zanimivi in odličnimi gosti iz celotne Slovenije. Na njem sodeluje tudi Sneža Ulčar, ki deluje v okviru Aurora centra in sicer v četrtek, 9.7., ob 20. uri. 

Za zaključek četrtkovega večera od 20:00 do 21:30 ure vas čaka posebna poslastica, čarobna skupinska seansa SIMFONIJA MOŽNOSTI s Snežo Ulčar, dr. med., Access Bars, Facelift®, body facilitator, Maestro, CF.

Spoznaj Snežo, zdravnico, ki deluje na način, ki odpira nove poglede, možnosti, klike in premike v smeri radosti, miru in blagostanja.

Pridruži se na čarobnem večeru, dne 9.julija ob 20.uri na posestvu Sončni raj, ki bo obarvan v barve meditacije, medicinske hipnoze, opolnomočenja, facilitacije, Access Consciousness-a®, SOP (simfonije možnosti), terapevtskih glasbil…

Vsak pride po tisto, kar potrebuje.

Kljub skupini bo večer prilagojen po vaši meri. Večer brez pričakovanj, sodb, zaključkov – prostor za rast v smeri, ki si jo želite.

Pridite po lahkotnost telesa in uma, radost, ki zdravi, mir, umirjenost, hvaležnost, prebujanje, ozaveščanje.

Prispevek za seanso je 20€.