+ 386 51 675 750center@aurora.si
Ordinacija

Ordinacija

Ko se leta sprašuješ, kako bi naredil delo v medicini lažje, kako bi vključil orodja za lahkotnejše in radostnejše življenje v ordinacijo, v medicino, ko delaš na tem, ko spreminjaš sebe, se udeležuješ seminarjev, se sprašuješ, kakšen doprinos si lahko ljudem, bolnikom, se kar naenkrat zgodi čudež. Čudež, za katerega že dolgo veš, da je možen, za katere si že slišal, ki si jih kreiral že v preteklosti, pa jih nisi ozavestil. In potem pride Access Consciousness, ki je cela znanost o življenju, in ti odpre kapacitete, ki si jih sicer imel že prej, a jih nisi razvijal, ne ozavestil. Pogosto si se mogoče začel zmanjševati, si padel v rutino, ti je bilo delo enako kot vsak dan, ni bilo novih izzivov. Spomnim se vprašanja facilitatorke dr. Kassie Crisp, ki sem ga postavila na tri dnevnem seminarju Access consciousnessa, pred približno dvemi leti. Spraševala sem jo o  zaznavanju človeka, njegovega telesa, doživljanja, čustev, le če se ga dotaknem, drugače sem mislila, da to ni možno.  Vprašala me je, kaj bi bilo potrebno, da se to spremeni? Samo izberi. In sem izbrala.

Kaj se je zgodilo?

Otroci in čudeži ali čarobnosti in prejemanje 

Jeseni je prišla na pregled 9-letna deklica z očetom zaradi alergij na konja, mačko, psa.

Imela je pozitivne kožne teste, dokazano alergijo in težave z nosom, očmi, znake alergijskega vnetja v nosu in očeh ob kontaktu s konji, psi, mačkami, težave ob telovadbi, teku. Tudi simptomatiko astme je imela. Poslala sem jo v bolnišnico Golnik na dodatna testiranja za astmo.

Čez dva meseca sta se vrnila z očetom, test za astmo je bil pozitiven, deklica pa je bila od dne, ko je bila v naši ordinaciji popolnoma brez težav, tako ob telovadbi, teku, kot ob kontaktu z živalmi. Očka je vstal, mi dal roko, se zahvalil in rekel: Ne vem, kaj se je tukaj zgodilo, a deklica nima od tedaj povsem nobenih težav. Ja, sokreirali smo Čudež ( Čarobnost, čarnico). Največja hvala pa deklici, ker je sprejela in prejemala mojo energijo in zdravljenje, ki se je dogajalo na nezavestni ravni. Otroci so še neobremenjeni z zaključki, predsodki, sodbami, pričakovanji, omejitvami in prejemajo, zaupajo in samo so.