You are currently viewing Ordinacija

Ordinacija

  • Post category:čarnice

Ko se leta sprašuješ, kako bi naredil delo v medicini lažje, kako bi vključil orodja za lahkotnejše in radostnejše življenje v ordinacijo, v medicino, ko delaš na tem, ko spreminjaš sebe, se udeležuješ seminarjev, se sprašuješ, kakšen doprinos si lahko ljudem, bolnikom, se kar naenkrat zgodi čudež. Čudež, za katerega že dolgo veš, da je možen, za katere si že slišal, ki si jih kreiral že v preteklosti, pa jih nisi ozavestil. In potem pride Access Consciousness, ki je cela znanost o življenju, in ti odpre kapacitete, ki si jih sicer imel že prej, a jih nisi razvijal, ne ozavestil. Pogosto si se mogoče začel zmanjševati, si padel v rutino, ti je bilo delo enako kot vsak dan, ni bilo novih izzivov. Spomnim se vprašanja facilitatorke dr. Kassie Crisp, ki sem ga postavila na tri dnevnem seminarju Access Consciousness-a, pred približno tremi leti.  Spraševala sem jo o zaznavanju človeka, njegovega telesa, doživljanja, čustev, kar sem zaznavala pri ljudeh samo, če sem imela z njimi fizični kontakt. Z dotikom, takrat npr., ko sem poslušala pljuča, sem se dotaknila človeka in vstopila v njegovo vesolje. Sicer pa sem mislila, da ni možno zaznati človeka.  Vprašala me je, kaj bi bilo potrebno, da se to spremeni? Samo izberi. In sem izbrala.

In kaj je sledilo?

Otroci in čudeži ali čarobnosti ter prejemanje 

Jeseni je prišla na pregled 9-letna deklica z očetom zaradi alergij na konja, mačko in psa.

Imela je pozitivne kožne teste, dokazano alergijo in znake alergijskega vnetja v nosu in očeh ob kontaktu z omenjenimi živalmi, težave ob telovadbi, teku,… Tudi simptomatiko astme je imela. Poslala sem jo v bolnišnico Golnik na dodatna testiranja za astmo.

Čez dva meseca sta se vrnila z očetom, test za astmo je bil pozitiven, deklica pa je bila od dne, ko je bila v naši ordinaciji popolnoma brez težav, tako ob telovadbi, teku, kot ob kontaktu z živalmi. Očka je vstal, mi dal roko, se zahvalil in rekel: “ne vem, kaj se je tukaj zgodilo, a deklica nima od tedaj povsem nobenih težav.”Ja, sokreirali smo Čudež ( Čarobnost, čarnico). Največja hvala pa deklici, ker je sprejela in prejemala mojo energijo in zdravljenje, ki se je dogajalo na nezavedni ravni. Otroci so še neobremenjeni z zaključki, predsodki, sodbami, pričakovanji, omejitvami in prejemajo, zaupajo ter samo so.