+ 386 51 675 750center@aurora.si
Predstavitev Access Bars na MEDENEM DNEVU

Predstavitev Access Bars na MEDENEM DNEVU

Na posestvu SONČNI RAJ, presunljivo lepi ekološki kmetiji v Vodolah, bo 18. 5. 2019 ob svetovnem dnevu čebel sovpadal tudi izredno zanimiv tradicionalni dogodek Medeni dan.

Skozi cel dan se bodo odvijali različni glasbeni nastopi, predavanja, ustvarjalnice za otroke, pogledali bomo v svet čebel in v zgodovino čebelarstva v Sloveniji, ponujali pester nabor domačih izdelkov, manjkala pa ne bo niti vrhunska zdrava kulinarika, nekaj adrenalina z vožnjo z jeklenico ČEBELJI LET in seveda tudi praktične delavnice za različna zanimanja.

Kot ekološka kmetija čutijo pri Sončnem Raju veliko odgovornost do svojih obiskovalcev, tako bo velik poudarek tudi na ekološki prehrani. Obiskovalci bodo lahko razvajali svoje kulinarične čute z mojstrovinami največjih mojstrov kulinarike v Sloveniji, imena pa zaenkrat ostajajo presenečenje.

🙂

In, kako je to povezano z nami, se vprašate? 

dr. Sneža Ulčar in Barbara Klaus vam bosta ob tej priložnosti podrobneje predstavili Access Bars in izvedli nekaj tretmajev za udeležence dogodka, da se bodo na lastni izkušnji prepričali, kako blagodejno in radostno in preprosto lahko vplivajo Barsi na naše dojemanje nas samih in sveta okoli nas.Predstavitev Barsov bo: od 12:00 – 13:45, BARS izmenjave pa od 15:00 – 17:30. Zaradi učinkovite organizacije se prosimo prijavite na dogodek na http://www.medenidan.si/prijava-na-dogodek/.

Prepoznali ju boste po oblici smeha, radosti, veselja na obrazu in čarobnosti v očeh. Kako je lahko še boljše kot to? 

🙂

ZANIMIVOST:
Za udeležbo na dogodku boste svoja vozila parkirali na posebej urejenem parkirišču pri Europarku v Mariboru, organizatorji pa bodo poskrbeli, da vas bodo na dogodek pripeljali z ekološko manj obremenjujočimi avtobusi.

Z največjim žarom in veseljem vas pričakujeta in se veselita, da se bolje spoznamo!

×

Cart