You are currently viewing Serija 7 klicev: Alica v čudežni deželi s Snežo Ulčar
Serija 7 klicev s Snežo Ulčar, ki te bodo opolnomočili, da greš prisotno, živo in prijazno do sebe - v globine in odstiranje misli, čustev, pogledov, ki jih ne potrebuješ več.

Serija 7 klicev: Alica v čudežni deželi s Snežo Ulčar

  • Post category:dogodki

Serija klicev, ki odpirajo ZAVEDANJE.

Kako si kaj te dni? Kakšni izzivi so pred teboj?

Želiš malce osvežitve, se razvedriti, razjasniti določena področja svojega življenja? 

Pred teboj je enkratna možnost!

Zate smo pripravili program sedmih klicev z naslovom Alica v čudežni deželi.

Sneža te bo popeljala po tvojem življenju in ti omogočila iskanje svobode v navidezno “zataknjenem” času, več posluha lastnega notranjega sveta in telesa, spreminjanje in razširjanje pogledov na določene tematike… In radovedni smo kakšno darilo se bo tekom srečanj prikazalo zate.

Spodbudila ter opolnomočila te bo, da greš prisotno, živo in prijazno do sebe – NAPREJ.

Poglej kaj se skriva v čarobnih 7 klicih:

1. klic: KAKO IZBRATI ŽIVLJENJE? (11.11., ob 19:00)
Ali ste izbrali življenje, ali životarite? Ste izbrali življenje na planetu Zemlja v svojem telesu, ali še spite? Ali se resnično želite zbuditi in živeti v svojem telesu? Ali izbirate življenje, ne glede na to kaj se dogaja okoli vas? Ali želite živeti v svojem telesu in biti prisotni?

Pridite, da ga obogatimo v čudežni deželi! 2. klic: Kaj če so BOLEZNI in BOLEČINE DARILO? (14.11., ob 19:00)
Kaj veste o boleznih in bolečinah? Kaj vam bolezni in bolečine pomenijo? Ali veste, da bolezen lahko spremenite? Ali veste, da vse izbirate sami, da lahko sami spremenite vsako bolezen, če to izberete? Če pogledate na drugačen način, ali vidite v vsaki bolezni in bolečinah, ki ste jih imeli darilo? Darilo, ki vas je prebudilo, ki je hotelo spremembo, nekaj drugače?  

Pridite, da ga najdemo v čudežni deželi! 3. klic: DOBRODOŠLICA ZA OTROKE, VELIKE IN MALE (17.11., ob 19:00)
Kakšno bi bilo vaše življenje, če bi vam starši izrekli dobrodošlico, ko ste se rodili? Kakšno bi bilo vaše življenje, če bi se vam zahvalili, ker ste prišli na planet Zemlja? Ali si lahko zamislite, kako drugačno bi bilo vaše življenje, če bi že od začetka vedeli, da ste darilo?  Darilo svojim staršem, vsem s katerimi komunicirate. Kakšno življenje, partnerje, posel bi potem izbirali?

Pridite, da jo najdemo v čudežni deželi! 4. klic: LEPOTA (20.11., ob 19:00)
Kaj je to lepota? Ali vidiš lepoto v svetu? Ali vidiš lepoto v sebi, svojemu partnerju, otroku, starših, učiteljih, profesorjih, sodelavcih, terapevtih? Kakšen bi bil vaš svet, ko bi videli lepoto v vsem? Kaj (vam) manjka, da je ne opazite? Kako bi bilo, če jo odkrijemo skupaj?  

Pridite, da jo najdemo v čudežni deželi! 


5. klic: ČAROBNOST RADOSTI (24.11., ob 19:00)
Kaj je to radost? Ali je to PARTY time, pijača, sex in norenje? Ali je to nekaj povsem drugega? Kaj če je to nekaj najnežnejšega na svetu? Kaj če je radost miru in mir radosti? 

Pridite, da jo najdemo v čudežni deželi! 6. klic: ČAROBNOST UŽITKA (26.11., ob 19:00)
Kaj je to užitek? Kaj ste naredili za užitek, pa to v resnici ni? Kaj če lahko uživate s svojim telesom in v svojem telesu? Koliko lahko uživate v odnosih: v službi, šoli, na fakulteti….? 

Pridite, da jo najdemo v čudežni deželi! 7. klic: ČAROBNOST ŽIVLJENJA! (29.11., ob 19:00)
Kaj je čarobnost življenja? Alica je iskala razum, možgane, mi jih bomo opustili! Alica je iskala srce, mi bomo našli več od tega. Alica je iskala pogum, mi bomo odkrivali naprej. Odpustili bomo vse, kar ne potrebujemo, sloj za slojem!  

Pridite, da jo najdemo v čudežni deželi! 


Prvi klic je BREZPLAČEN. 
Serija 6 klicev: 150 eur
Posamezen klic: 30 eurKakšno življenje zaznavaš po udeležbi na 7-dnevnem kreiranju in prejemanju neprecenljivih orodij in zavedanja?

Ustvari nekaj več v tvojem svetu?

Če JA, gremo v akcijo in raziščimo bisere, ki nam jih življenje ponuja! 🙂

PRIJAVA na SPLETNE DOGODKE:

    Neskončno te bomo veseli!