You are currently viewing Telesni procesi: Zavestno telo z dr. Snežo Ulčar, ob torkih, od 17:00-20:00

Telesni procesi: Zavestno telo z dr. Snežo Ulčar, ob torkih, od 17:00-20:00

  • Post category:dogodki

Ob torkih nas čakajo čarobni telesni procesi Access consciousnessa, s katerimi zvišujemo zavedanje telesa in bitja. Z višanjem zavedanja, telo postaja vedno bolj lahkotno, mehkotno :), vitalno, gibljivo, sproščeno, srečno, zviša se odpornost, izboljša zdravje, zmanjša stres, začneš funkcionirat na drugačen način. Ko postaja telo srečno, si velik doprinos vsem, zemlji, ljudem, živalim, postajaš vedno bolj darilo temu svetu, kar v resnici si.

Access consciousness telesni procesi Te povabijo, da spremeniš odnos do svojega telesa, posledično se spremeni vse v tvojem življenju. To so močni in dinamični procesi, katerih namen ni nujno popravljanje ali zdravljenje telesa, ampak večanje zavedanja preko telesa.

Kaj bi bilo na našem planetu možno, če bi vsi imeli na razpolago Access telesne procese?

Pripravi se na čarobnost in lahkotnost s telesom in posledično s celotnim življenjem- pripravi se na spremembo in smeh :). 
Dobrodošel/la na čarobne Access Consciousness telesne procese ustanovitelja g. Gary Douglas-a in dr. Dain Heer-a.

Vsak torek nas čaka med 17. in 20. uro učenje izvajanja in prejemanje telesnega procesa:

V torek, 14.1.2020 – MTVSS in sicer MTVSS aktivacija imunskega sistemaKaj če je to v času infektov nekaj, kar bo pomagalo vašim telesom? 

V torek, 21.1.2020 – KOREKCIJA VIDA

V torek, 28.1.2020 – KONEC Z VIRUSI, ki vključuje telesni proces kvadratni koren od minus ena.

V torek, 4.2.2020 – KONEC POSNEMANJA, ki vključuje telesna procesa posnemanje fiziologije in psihologije drugih ljudi, ekspanzija uma. (biomimetična/trična mimikrija)
Je sedaj čas, da prenehate posnemati mamo ali očeta, brate in sestre? Je čas, da zaživite svoje življenje in ne življenje, ki ga drugi projecirajo na vas? Je čas, da se prenehate primerjati z drugimi? Je čas za lahkotnejše učenje in študiranje? Je čas, da se prenehate učiti na pamet? Bi imeli več koncentracije, miru, prisotnosti?

9.2. SKIN CARE,(De)molekularna (de)manifestacija in celični spomin (za kožo, poškodbe, znamenja, vnetja, ciste,…)


Cena: 60 eur, za otroke, ki so zelo dobrodošli do 15. leta brezplačno, za študente, upokojence in mame, ki so same z otroki 50 eur.

Vabljeni k prijavi preko maila: center@aurora.si / 051 675 750.