You are currently viewing Transformativni vikend z zdravnico, v Mariboru – Access Bars®

Transformativni vikend z zdravnico, v Mariboru – Access Bars®

  • Post category:dogodki

Access Bars® delavnica in tretmaji nam vračajo zavedanje o življenju, nas opolnomočajo, da preko znanja in Access Consciousness® orodij dobimo nazaj svojo moč in postanemo bolj zavestni v svojem delovanju.

Access BARS metoda je kot vinjeta za avtocesto življenja. Z njo nam je omogočena hitrejša, lahkotnejša, pretočna pot k sebi.

Metoda Access Bars telo sprošča, opušča omejitve hkrati pa dopušča ustvarjanje novih možnosti. Tako lahko izbiramo in kreiramo vse.

Družba teži k povprečnosti, ki nas dostikrat zaustavlja in omejuje.

In ravno te povprečnosti je dovolj.

Izstopimo iz nje, iz vzorcev, “težkega” življenja, polnega dram in problemov.

Kaj so Barsi?

Access Bars® je učinkovita metoda, pri kateri lahko dosežemo globoko sproščeno stanje in tako delujemo tudi na nezavedno. Je tehnika s katero lahko sami aktivno odstranjujemo omejitve, strahove, žalost, depresijo, stres, skrbi, bolečine, nespečnost… Prinaša več energije, lahkotnosti, zavedanja in miru v tvoje življenje in telo. Tehnika je več tisočim ljudem po svetu izboljšala mnogo vidikov povezanih z njihovimi telesi in področji v življenju; z zdravjem, telesno težo, odnosi, denarjem, odvisnostmi, neprestanimi mislimi, pri spoprijemanju s stresom…

Delavnica obsega praktičen in teoretičen del. Najprej se skozi teorijo spoznamo z Barsi točkami na glavi in obrazu, spoznamo njihovo delovanje in vpliv na različna področja v življenju ter tehniko aktivacije le-teh. V praktičnem delu naučeno nadgradimo z izvajanjem tehnike.
Poleg Access Bars® tehnike, boste spoznali tudi orodja za ustvarjanje obilja in zavestnega kreiranja, odprli se vam bodo novi pogledi in s tem več možnosti, živosti, kreativnosti, več tistega česar si želite.

Kdo delavnico vodi?

Delavnico vodi zdravnica Sneža Ulčar (certificirana Access Consciousness facilitatorka, Access Bars in Body facilitatorka, Maestro, facilitatorka Right voice for you), ki ima dolgoletne izkušnje in široko internistično znanje, s sposobnostjo diagnostike in obravnave telesa kot celote ter povezovanja medicinskega znanja z drugimi znanji.

Kaj pričakovati?

Na delavnici prejmeš skripto in certifikat, tako postaneš certificiran Access Bars praktik. Prejmeš seveda veliko več, kot si kadarkoli upal pomisliti tako na telesnem, kot psihičnem nivoju.

Kdaj in kje?

Sobota, 6.4.2019, 10:00-17:30, v City hotel, v Mariboru – Ulica kneza Koclja 22

Cena: 240 EUR

Otroci do 16. leta: brezplačno v spremstvu odrasle osebe, ki se delavnice udeleži.

Najstniki stari 16. ali 17. let in vsi, ki delavnico ponavljate: polovična cena 120 EUR. (Cene so enotne po vsem svetu glede na standard države.)

Prijave sprejemamo preko prijavnega obrazca spodaj in preko maila: center@aurora.si.

Dobrodošli, da prejmete več od življenja!

Prijava na delavnico:

Transformativni vikend z zdravnico, v Mariboru – Access Bars®