+ 386 51 675 750center@aurora.si

PRAVNO OBVESTILO IN ZASEBNOST

Omejitev odgovornosti 

Spletne strani, objavljene pod krovno domeno aurora.si, so objavljene z namenom dostopa do splošnih informacij o delovanju Zavoda moje zdravje, poslovna enota: Aurora center. Vsebine spletnega mesta so izključno informativnega značaja. Aurora center ne prevzema odgovornosti za točnost in popolnost objavljenih podatkov ali za kakršnokoli škodo, ki bi bila uporabniku spletnega mesta povzročena kot posledica uporabe informacij na tem spletnem mestu.

Vsebine, objavljene na vseh spletnih straneh pod krovno domeno aurora.si, so last Aurora centra, razen v primeru, če to ni posebej navedeno.

Aurora center si pridržuje pravico, da uporabnike napoti na druge strani svetovnega spleta in ne prevzema odgovornosti za njihovo vsebino.

Aurora center skuša z vzdrževanjem vsebin spletnega mesta zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Aurora center si pridržujemo pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve spletnih strani (v celoti ali delno) brez predhodnega opozorila in ne prevzema odgovornosti za kakršne koli posledice takšnih sprememb.

Morebitne zlorabe s pomočjo posebne programske opreme in druge zlorabe so prepovedane.

Avtorska pravica

Vse informacije in podobe na spletnem mestu so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine.

Reproducira se jih lahko izključno v nekomercialne namene, pri čemer se morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Na vsaki reprodukciji (kopiranje, reprodukcija, objava, prenos) mora biti kot vir naveden Aurora center. 

Varovanje zasebnosti

Aurora center se zavezuje, da bo varoval zaupnost osebnih podatkov uporabnikov spletnega mesta. Zbrani podatki bodo uporabljeni izključno za izboljšanje uporabe spletnega mesta ter v namene, za katere jih bodo posredovali uporabniki spletnega mesta. Osebni podatki in kontaktne informacije ne bodo uporabljene v druge namene ter brez izrecnega dovoljenja uporabnika spletnega mesta ne bodo razkriti tretjim strankam. Aurora center bo storil vse, da bodo osebni podatki zaščiteni pred kakršnimi koli kršitvami in zlorabami.